O maçın bileti tam tamına 800 lira

Şaka değil gerçek.. Türkiye'de oynanacak o maç için maç bileti fiyatı 800 liradan satışta..

O maçın bileti tam tamına 800 lira

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu.

Bursaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, yarın saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın biletlerinin bugün 10.00'dan itibaren satışa sunulduğu bildirildi.

Prosedür gereği bilet alacak taraftarların kimliğinin yanlarında olması gerektiği duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bilet alan taraftarlarımız biletlerini, Çetin Family Emek, Çetin Family Nilüfer, Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otopark Biletix gişesinden alım yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir. Misafir takım biletleri sadece Biletix web bilet satış kanallarında satışa sunulacaktır. Bilet alan misafir takım taraftarları İstanbul Biletix bilet gişelerinden bilet alımı yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF Talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarımızda olduğu gibi bileti veya kombinesi olmayan taraftarlarımız ve çocuklar da müsabakaya alınmayacaklardır."

Bilet fiyatlarının, Bursagaz VIP B tribünü birinci sıra 300, 2-6'ncı sıralar 200, kapalı C tribünü 100, maraton tribünü 50, açık kale arkası tribünü 800, misafir tribünü 800 lira olarak belirlendiği bildirildi

<< Önceki Haber O maçın bileti tam tamına 800 lira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER