Olcan Adın Galatasaray'la Beşiktaş arasında kaldı

İki takım da onu istiyor ancak...

Olcan Adın Galatasaray'la Beşiktaş arasında kaldı

Bu sezon transferi en çok konuşulacak isim Olcan AdınBeşiktaş ve G.Saray, 28 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için büyük bir uğraş veriyor. İki rakip gelecek sezon sağ kanat bölgesini başarılı oyuncuya emanet etme düşüncesinde. Trabzonspor ise ‘Şampiyonluk’ düşündüğü için Olcan’ı satmak istemiyor. Fakat 28 yaşındaki oyuncu böyle düşünmüyor.

TOLGA TRANSFERİ GİBİ OLACAK

A Milli Takım ile ABD’de kampta olan Olcan Adın’ın yakın çevresine, “Trabzonspor beni satmak istiyor. Ama benden para kazanmak için böyle konuşuyorlar” dediği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim, Olcan’ı yüksek bonservis ücreti veren G.Saray’a satmayı düşünüyor. 28 yaşındaki oyuncu ise Kartal’a gitmek istiyor. Beşiktaş yönetimi de geçen sezon Tolga Zengin transferinde olduğu için Olcan Adın’a da Siyah-Beyazlı formayı giydirmekte kararlı.

OLCAN’IN YERİNE SERDAR’I ALDILAR

Transferde tüm yetkiyi eline alan Başkan Fikret Orman, 28 yaşındaki oyuncu için 3 milyon euroluk bir bütçe ayırdı. Bordo-Mavililer ise 6 milyon euro da ısrarcı. Eğer Kartal, transferden çekilirse G.Saray’ın transferde önü açılacak. Trabzonspor, Olcan Adın’ı kesin olarak takımdan gideceğini düşündüğü için Elazığspor forması giyen Serdar Gürler ile anlaşmaya vardı. Skorer


<< Önceki Haber Olcan Adın Galatasaray'la Beşiktaş arasında kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER