Real Madrid'den Barcelona'ya en güzel hediye

Şampiyonluğu kendi elleriyle verdiler...

Real Madrid'den Barcelona'ya en güzel hediye

La Liga'da son 6 maçını kazanarak lider Barcelona'nın şampiyonluğunu erteleten Real Madrid, Espanyol'a takıldı, bu sonuç Barcelona'yı şampiyon yaptı..


Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakat oyuncuların yanı sırada, 17 Mayıs'ta Atletico Madrid ile yapılacak Kral Kupası finalini de düşünerek yedek ağırlıklı birkadroyu sahaya sürdü.

Real Madrid'de 19. dakikada sakatlanan Varane yerini Alonso'ya bırakırken, Espanyol 24. dakikada Stuani'nin attığı golle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına da bu üstünlükle gitti.

Jose Mourinho, ikinci yarıya Morata'nın yerine Benzema ile başlarken, 56. dakikada da Kaka'nın yerine Portekizli yıldız Ronaldo'yu oyuna aldı. Başkent devi, 58. dakikada Higuain ile golü buldu ve skora eşitlik geldi.
Kalan bölümde skorda bir değişiklik olmazken, Espanyol Sanchez'in kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Bu sonucun ardından La Liga'da zirvede yer alan Barcelona'nın şampiyon olması kesinleşti. Real Madrid, puanını 81 yaparken, Espanyol ise puanını 44'e çıkardı. 

<< Önceki Haber Real Madrid'den Barcelona'ya en güzel hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER