Salih'e çizme kancası

Serie A ekibi,Salih Uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Salih'e çizme kancası

Bir süredir Fenerbahçe'nin genç yıldızını kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibi, transferi bitirmek için yeniden harekete geçti. İtalyan basınında çıkan haberlerde Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia'nın, Salih'i ısrarla kadrosunda görmek istediği yazdı. Garcia, Salih için 'mutlaka alınmalı' talimatını verdi.

Garcia'nın raporu üzerine Roma sportif direktörü Walter Sabatini bu transferi bizzat üstlenirken, Fenerbahçe’li yöneticiler ve Sabatini arasında gerçekleşen ilk görüşmelerden olumlu bir netice çıkmadı.

Roma yönetimi ilk etapta 6 milyon euro'luk bir teklifle Sarı-lacivertli ekibin kapısını çalarken, Fenerbahçe ise genç futbolcuyu 10 milyom euro’dan düşük bir fiyata satmaya yanaşmıyor.

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, özellikle yabancı kuralı sebebiyle oyuncuyu kadrosunda tutmak isterken, Roma'lı yöneticiler transferi devre arasında sonuçlandıramazsa, sezon sonu bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Başkan Aziz Yıldırım,bir süre önce Salih Uçan’ın transferi hakkında Ersun hocayla bir araya gelmiş ,bu oyuncunun transfer olasılıklarını değerlendirmişti. Öte yandan bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çeken ve Lig'de sadece 128 dakika görev alan Salih Uçan, Roma'nın teklifine sıcak baktığı iddia edildi.NTV

<< Önceki Haber Salih'e çizme kancası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER