Arena'da Prandelli ve Selçuk İnan'a protesto şoku!

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Trabzonspor maçında taraftarlardan tepki görerek ıslıklandı.

Arena'da Prandelli ve Selçuk İnan'a protesto şoku!

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Galatasaray'ın kendi sahasında Trabzonspor'a 3-0 kaybettiği maçın ikinci yarısında taraftarlardan tepki görerek ıslıklandı.


Galatasaray'a transfer olduğu ilk iki sezonda oynadığı futbolla taraflı tarafsız birçok futbolseverin beğenisini kazanan Selçuk İnan, son haftalarda oynadığı etkisiz oyunu sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Yıldız oyuncudan takıma daha faydalı bir performans göstermesini bekleyen taraftarlar, aynı zamanda takımın kaptanı olan tecrübeli oyuncuyu 3-0 kaybedilen Trabzonspor maçında ıslıklarla protesto etti. 

Özellikle ikinci yarıda Medjani'nin attığı golle maçtan kopan Galatasaraylı bazı oyuncular, taraftarın tepkisiyle karşılaştı. Aralarında en dikkat çekici olan ise kaptan Selçuk İnan'a yapılan tepkiler oldu.Yenilen ikinci golden sonra topla her buluşmasında taraftarların protestosuna maruz kalan yıldız oyuncunun moralinin, bir hayli bozulduğu gözlendi.

Bu arada Selçuk İnan'ı protesto eden gruba tepki gösteren taraftarlar da vardı. Yıldız oyuncunun ıslıklanmasına sinirlenen bir grup Selçuk İnan tezahüratları yaparak takım kaptanlarına moral verdi ve sahip çıktı.

PRANDELLİ İSTİFA SESLERİ

Sarı kırmızılı taraftarlar, takımlarının yediği ikinci golden sonra teknik direktör Prandelli'yi uzun süre protesto ederek istifaya çağırdı. 

TT Arena'da Trabzonspor'a hiç beklemediği bir skorla mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Maçın 58. ve 76. dakikalarında Medjani'nin golleriyle 2-0  yenik duruma düşen Galatasaray'da taraftarlar takımı protesto etmeye başladı. Uzun bir süre "Prandelli istifa" diye bağıran taraftarlar daha sonra futboluları ıslıklamaya devam etti.


SAMANYOLUHABER.COM Celal Celep




<< Önceki Haber Arena'da Prandelli ve Selçuk İnan'a protesto şoku! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER