Sevilla Krasic için kesenin ağzını açtı

İspanya La Liga takımlarından Sevilla, Milos Krasic'e yaptığı teklifte zam yaptı

Sevilla Krasic için kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic'in talipleri her gün artmaya devam ediyor. İngiltere ve İtalya liglerinden sonra bu kez La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Krasic için ısrarcı olduu belirtildi.

Sırp medyasında yer alan habere göre; Juventus ve Fenerbahçe'de başarısız performans gösteren Krasic'in piyasası henüz kaybolmadığı belirtilirken, Sevilla yönetiminin Fenerbahçe'ye 4,5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ve bu teklifin sarı-lacivertli kulüp tarafından kabul edildiği iddia edildi.

TEK PROBLEM YILLIK ÜCRET

Sarı-lacivertli yönetimin 7 milyon Euro bonservis ücreti vererek transfer ettiği Krasic'ten en az zararla kurtulmak istemesinden dolayı bu teklifi kabul ettiği belirtilirken şu an için tek problemin Sırp oyuncunun aldığı yıllık ücret olduğunun altı çizildi.

Daha önce Krasic'e 1,6 milyon Euro'luk bir teklif sunan Sevilla, Sırp oyuncunun bu teklifi geri çevirmesinin ardından teklifini bir adım daha öteye taşıdı ve yıllık 1,9 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu iletti. Fenerbahçe'de yıllık 2,3 milyon Euro garanti para kazanan 28 yaşındaki oyuncunun yıllık ücretinde indirime gitmek istemediği ve ekonomik sıkıntı içinde bulunan Sevilla'nın Krasic'e yapabileceği en yüksek teklifi yaptığı belirtildi.

<< Önceki Haber Sevilla Krasic için kesenin ağzını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER