Shota Arveladze: Lige başlangıç böyle olur

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Kayserispor galibiyeti sonrasında "Lige başlangıç böyle olur." dedi.

Shota Arveladze: Lige başlangıç böyle olur

Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşaspor evinde konuk ettiği Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, oyunu dengeden tutmanın önemine değinerek, "Bunu takımın tutması gerekir. Mücadele hafta içerisinde çalıştığımız şekilde gelişti. Kayserispor'u iyi analiz etmiştik. Kayserispor, çok çalım atan ve hücum arkasına top atan bir takım. 1-0'dan sonra oyunu biraz bıraktık. Girdiğimiz pozisyonlara bakarak iyi bir maç çıkardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu. 

Kasımpaşlı futbolcu Orhan Şam, hafta başından beri bu maça adapte olduklarına vurgu yaparak, "Geçen hafta talihsiz bir yenilgi yaşadık. Bu hafta güzel bir galibiyet aldık. İyi bir ekibiz. Kayserispor'da güçlü bir takım. 3-0'dan sonra oyuna daha hakim olmamız gerekirken, maça asılmadık. Artık önümüzdeki hafta Torku Konyaspor maçına odaklanacağız." dedi. 
 
Kendileri için 3 puan kazanmanın çok önemli olduğunu söyleyen Malki ise "Tam olması gereken baskıyı yaptık ve güzel oynadık. İlk devre gördüğüm kadaryla rakibi çok gol pozisyonuna sokmadık. Sonrada 2. devre 3. golü attık ve sonrası bizim için daha kolaydı. Sonrasında maalesef bir gol yedik. Artık Konyaspor maçına odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

<< Önceki Haber Shota Arveladze: Lige başlangıç böyle olur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER