Trabzonspor Lokeren'i yabancılarıyla geçti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Belçika'nın Lokeren takımını konuk etti. Trabzonspor baştan sona üstün oynadığı oyunda karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor Lokeren'i yabancılarıyla geçti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Belçika'nın Lokeren takımını konuk etti. Trabzonspor baştan sona üstün oynadığı oyunda karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Trabzonspor ile Belçika temsilcisi Lokeren arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-0 kazandı. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve İsrail Futbol Federasyonu'ndan hakem Liran Liany'nin düdük çaldığı maçta Trabzonspor'a 3 puanı getiren golleri 54. dakikada Yatabaré ve 86. dakikada da Constant kaydetti.
Bu sonuçla puanını 6'ya çıkaran Trabzonspor averajla 2. sırada yeralırken, Lokeren ise 3 puanda kaldı.
L Grubu'nde 4. maçlar 6 Kasım Perşembe günü TSİ 22.05'te Lokeren - Trabzonspor ve Legia Varşova - Metalist Kharkiv arasında oynanacak.

Maçtan Önemli Dakikalar
86.DK Constant ceza sahası i.inde köşeye yerden yaptığı düzgün vuruşlu  durumu 2-1 getirdi.
48. Dk. Yatabare kornerden gelen tıpa iyi yükselerek kafayı vurdu ve takını 1-0 öne geçirdi.
47 Dk.Lokeren'da Vanaken rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
6 Dk. Lokeren atağında Persoons ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top az farkla auta çıktı.
4 Dk. Trabzonspor'da Mehmet Ekici ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.






Trabzonspor karşılaşmaya; Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Medjani, Zeki, Constant, Mehmet Ekici, Waris, Yatabare, Cardozo 11'i ile çıktı

Lokeren ise Copa, Odoi, Scholz, Maric, Galitsios, Overmeire, Vanaken, Persoons, Abdurahimi, Remacle, De Pauw 11 ile sahadaki yerini aldı.
<< Önceki Haber Trabzonspor Lokeren'i yabancılarıyla geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER