Trabzonspor maçı devam ederken ortalığı karıştıran hareket

Galatasaray'ın TT Arena'da Trabzonspor'a 3-0 kaybettiği maçın ardından sosyal medyada yayılan bir video ortalığı karıştırdı.

Trabzonspor maçı devam ederken ortalığı karıştıran hareket

Sarı-kırmızılı ekipte sezon öncesi kadro dışı bırakılan ve daha önce Yiğit Gökoğlan ile birlikte arabada dans ederken havaya para saçtıkları video ile büyük tepki toplayan Engin Baytar, yeni bir krize yol açtı. 

VİDEO GÜNCELLENİYOR...

Dün oynanan ve Trabzonspor'un 3-0 galip geldiği karşılaşmasının ardından sosyal paylaşım sitelerine yüklenen bir videoda Engin Baytar ve A2 takımının oyuncularının maçın ikinci yarısında stadyuma geldikleri görülüyor.

Sarı kırmızılıların yediği ikinci golün ardından ise karşılaşmanın 79. dakikasında Engin Baytar'ın stadı terk etmek için ayağa kalktığı ve yanında oturan oyuncunun kolundan tuttuğu görülüyor. Daha sonra birkaç saniye daha ayakta bekleyen Engin'in ve A2 takımı futbolcularının stadyumu terk ettiği görülüyor. Bu görüntülerin sosyal medyaya paylaşılmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, Engin Baytar ve A2 takımı oyuncularına tepki gösterdi. 

"ADAMIN 90 DAKİKA DURMA HAKKI YOK"

Engin Baytar'la birlikte stadı terk eden oyuncular arasında olan Galatasaray'ın 1995 doğumlu A2 oyuncususu Emre Tosun, tepkilere twitter hesabından cevap verdi. Tosun, yaptığı paylaşımla, bir kullanıcının maç oynanırken kendilerinin takip edilmesine kızarken Engin Baytar'ı kastedere "Adamın 90 dakikak durmaya ne hakkı var gündem yaratmak sana mı düştü" cevabını verdi.

ÖZÜR DİLEDİ, HESABINI GİZLEDİ

Tosun, son olarak tepkiler karşısında geri adım attı ve “Haklısınız GALATASARAY’dan sizden özür dilerimm, kusura bakmayın. Ben de arma için forma için terimin son damlasına kadar mücadele ediyorum. Ben de GALATASARAY taraftarıyım her ne olursa olsun böyle devam eder haklısınız diyorum” ifadelerini kullanarak twitter hesabını gizledi.







SAMANYOLUHABER.COM Celal Celep
<< Önceki Haber Trabzonspor maçı devam ederken ortalığı karıştıran... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER