Trabzonspor'dan muhteşem başlangıç

UEFA Avrupa Ligi L Grubunda ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor Lviv Stadında Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile karşılaşılaştı. Trabzonspor, yeni transferi Papadapoulos'un son saniyede attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor'dan muhteşem başlangıç

Metalist Kharkiv Homenyuk'un attığı 61.dakikada attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.
58 Dk. Trabzonspor atağında Waris ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Goryainov'da kaldı. 56 Dk. Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Cardozo, Giren oyuncu 86 numarayla Yatabare 55 Dk. Trabzonspor'da Yatabare oyuna girmek için hazırlanıyor. 54 Dk. Metalist Kharkiv atağında Villagra sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı. 52 Dk. Metalist Kharkiv atağında Jaja topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Salih araya girerek topu uzaklaştırdı. 50 Dk. Trabzonspor atağında Sefa Yılmaz ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı. 49 Dk. Metalist Kharkiv'de Bolbat'ın tedavisi tamamlandı.


Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Musa Nizam, Papadopoulos, Belkalem, Zeki Yavru orta sahada; Medjani, Constant, Salih Dursun forvette ise Waris, Cardozo ve Sefa Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.




Metalist Kharkiv takımı ise maça kalede Goryainov; savunmada Pshenychnykh, Torsiglieri, Gueye, Villagra orta sahada; Bolbat, Krasnopyorov,Xavier, Kobin forvette; Homenyuk ve Jaja ilk 11'i ile başladı.

<< Önceki Haber Trabzonspor'dan muhteşem başlangıç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER