Türkiye Futbol Federasyonu, istifa depremi ile sarsıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nda bugün akşam saatlerinde ilginç bir istifa olayı yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, istifa depremi ile sarsıldı

Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten, görevinden istifa etti ve istifa mektubunu başkanlık makamına verdi. Ancak Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, istifayı kabul etmediğini ifade ederek geri çevirdi. Bunun üzerine Özerten, "İstifa tek taraflıdır. Ben bu işte artık yokum" diyerek görevi bırakmakta ısrarlı olduğunu yineledi.

Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren de, Ufuk Özerten'in istifasını doğrulayarak, "Bana gelen bilgi Sayın Özerten'in, 'Ben bu işlerden artık çok sıkıldım' dediği şekilde. Demek ki bu işlerden sıkılınıyormuş" dedi.

Hürriyet'in Federasyona yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre ise Özerten’in istifası, “Kırgınlık” diye yorumlandı. Bu kırgınlığın kökleri ise birkaç ay önceye dayanıyor. Bilindiği gibi Özerten, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF binasında bir tartışma yaşamıştı. Bu tartışmadan birkaç gün sonra Aziz Yıldırım’ın TFF binasında Demirören ile yaptığı görüşmeye Özerten katılmamıştı. 

Demirören, bu toplantıya katılmamasını 1. Başkenvekili’nden rica etmişti. Özerten o günden bu yana rahatsız olduğu ve bu rahatsızlıktan doğan kırgınlık sonucu istifa ettiği ifade ediliyor.

DHA

<< Önceki Haber Türkiye Futbol Federasyonu, istifa depremi ile sarsıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER