Webo, Diego'yu öve öve bitiremedi

Webo, Kasımpaşa maçında iyi bir performans ortaya koyan ve iki golün asistini yapan Diego'dan övgüyle bahsetti.

Webo, Diego'yu öve öve bitiremedi


Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Pierre Webo, Kasımpaşa maçında iyi bir performans ortaya koyan ve iki golün asistini yapan Diego'dan övgüyle bahsetti.

Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, takım arkadaşı Diego Ribas için "Aslında Diego üç maçtır iyi bir performans ortaya koyuyor. Maçtan sonra onu tebrik ettim. Bu akşam klasını gösterdi. Herkes takıma faydalı olma için mücadele ediyor. Takımda herkes Diego Ribas'ın performansıyla gurur duyuyor." dedi.

Emenike'nin fazla eleştirilmesi konusunda da Webo, "Takım için çok fazla şey yapıyor. Bu akşam da sahada güzel işler yaptı. Yakın zamanda yeniden golleriyle buluşacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Golcü oyuncu, sakatlığının geçtiğini ve yavaş yavaş takıma katıldığını ve takıma yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Fenerbahçeli Selçuk Şahin de, Kasımpaşa karşısında iyi bir oyunla sahadan galibiyetle aydıklarını söyledi. Tecrübeli oyuncu, “İlk yarı biterken iyi bir form grafiği yakalamıştık. Bu grafiği devam ettirmek istiyorduk. Antalya kampı olumlu geçti. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Takım adına önemli antrenmanlar yaptık. Bu maçla kampın iyi geçtiğini gösterdik. İyi oyunla farklı galibiyet oldu. İnşallah böyle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

MEİRELES, HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Meireles ise maçın bitiminde ambulansla hastaneye kaldırıldı.
<< Önceki Haber Webo, Diego'yu öve öve bitiremedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER