Yeni formalarda dikkat çeken ayrıntılar!

Fenerbahçe'nin 2014-2015 sezonunda giyeceği formaları belli oldu.

Fenerbahçe'nin 2014/15 sezonu yeni formaları tanıtım filmi!

 Adidas ve Fenerium işbirliği ile tasarlanan  Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde taraftarın beğenisine sunuldu. Diego, Caner ve Gökhan Gönül'ün tanıttığı formalar beyaz, mavi ve Fenerbahçe'nin vazgeçilmez sarı-lacivert çubuklu formasından oluşuyor.

İşte Fenerbahçe'nin 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar



Çubuklu Forma
Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Çubuklu Forma, en eski tasarım ve üretim koşullarında hazırlandığı günlerden, adidas teknolojilerinin kullanıldığı günümüze kadar birçok değişiklik geçirmesine rağmen özünde hep aynı kaldı. Efsane Çubuklu Forma, 2014/15 sezonunda tam anlamıyla özüne dönüyor ve #efsanesensin sloganıyla Fenerbahçe'nin büyük taraftarıyla buluşuyor. Omuz bölümünde adidas'ın simgesi üç bantının yer aldığı Çubuklu Forma'nın sırt bölümünde ise adidas'ın 2014 FIFA World Cup'ta imzası haline gelen ikonik şerit tasarım öne çıkıyor.



Deplasman Forması
Fenerbahçe Spor Kulübü logosunu oluşturan 6 ana renkten biri olan, saflığın ve açık yürekliliğin simgesi beyaz, 2014/15 sezonu deplasman formasında, asaletin simgesi lacivert renkle buluşuyor. Düğmeli yakası ile dikkat çeken adidas forma tasarımının üzerinde ince lacivert çizgiler öne çıkıyor. Omuz bölümünde adidas'ın simgesi üç bantın lacivert renkte yer aldığı formanın sırtında ve yanlarında ise adidas'ın ikonik şerit tasarımı yer alıyor.



Üçüncü Forma
Fenerbahçe 2014/15 sezonunda hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan mavi renkteki 3. Forma, tasarımında kullanılan çubuk detayı ile Fenerbahçe Spor Kulübü' nün tarihi ve özüne göndermede bulunarak geçmiş ile geleceği modern bir tasarımla harmanlıyor. 3. Forma'nın yakasında bulunan şeritler, omuz bölümünde yer alan adidas'ın simgesi üç bant ve  logolar gümüş renkleriyle dikkat çekiyor. Formanın sırt bölümünde adidas'ın ikonik şerit tasarımı yine gümüş renkte yer alıyor.
<< Önceki Haber Yeni formalarda dikkat çeken ayrıntılar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER