İnfaz düzenlemesi yürürlüğe girdi, tahliyeler başladı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 15 2020
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesine ilişkin kanunun yürürlüğe girmesiyle, cezaevlerinden tahliyeler başladı

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesine ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '7242 Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u kabul etti.
İnfaz yasasının yürürlüğe girmesiyle Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde tahliyeler başladı. Hükümlüler, otobüslere bindirilerek cezaevinden ayrıldı. Cezaevi çevresinde ise polis ekiplerince yoğun güvenlik önlemleri aldı.
İSTANBUL'DA TAHLİYELER BAŞLADI
İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun yürürlüğe girmesinin ardından İstanbul'da cezaevlerinden tahliyeler başladı.

Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nden tahliye edilenler ise otobüslerle dışarı çıkarıldılar.
Cezaevi çevresinde ise yoğun güvenlik önlemleri alındı. İETT Otobüsleri, cezaevi minibüsleri ve HAVATAŞ'a ait otobüsler ile tahliye edilenlerin sosyal mesafe kuralına uyarak maske taktıkları görüldü.
ADIYAMANDA 715 MAHKUM SERBEST BIRAKILDI
Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 715 mahkum tahliye edildi. Tahliye haberini duyan mahkum yakınları, cezaevleri önlerine gelerek yakınlarını bekledi. Adıyaman'da halk otobüsleri ile açık cezaevinden alınan 715 mahkum, şehir merkezinde yakınları tarafından karşılandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!3.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!4.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi5.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!
6.Trump Maduro rejimini terörist ilan etti7.Testleri pozitif çıkmıştı: Ela Rumeysa Cebeci adliyede8.Flaş kulis: Yandaş medya Fidan'a kapıları kapattı; Bilal Erdoğan, Erdoğan sonrasına hazırlanıyor9.AKP iktidarı uluslararası hukuku tanımıyor: Nefret operasyonlarında 19 gözaltı kararı10.Gar katliamından 10 yıl sonra yargıdan flaş adım: O isimler artık soruşturulabilecek

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







