Stadyum bombacısının kimliği belli oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mart 26 2016
Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Asriye köyünde, yerel takımlarının futbol oynadığı stadyumda intihar saldırısında 65 kişi öldü. Canlı bomba 15 -16 yaşlarında bir erkek çocuk...

AFP'nin haberine göre, Bağdat'ın güneyindeki Asriye köyünde yerel futbol takımlarının maç bitiminde, kupa töreni sırasında taraftarların arasına karışan bir kişi intihar saldırısı düzenledi.
Asriye'ye yakın İskenderiye Hastanesi yetkilileri saldırıda 65 kişinin öldüğünü söyledi. Yetkiler, en az 80 kişinin de yaralandığı bilgisini verdi.
Ajansa konuşan bir polis ise "Kazananlara kupaları takdim ediliyordu. Kalabalığın arasındaki inithar bombacısı kendisini havaya uçurdu" dedi.
AFP’ye konuşan bir komiser ise, “Kazanan takıma kupa veriliyordu ve intihar bombacısı kendini patlattı” dedi. Saldırının gerçekleştiği kasabanın yakınlarındaki İskenderiye’deki bir hastane, hayatını kaybedenler olduğunu onaylarken; basındaki sayıların ilk değerlendirmelere dayandığını ve ölü sayısının artabileceğini belirtti. Türkiye saati ile 18.00 civarında gerçekleştirildiği kaydedilien saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın yakınında stadyumda düzenlenen intihar saldırısında ölü sayısı 65'e yükseldi. IŞİD terör örgütünün korkunç saldırıda bu kez canlı bomba olarak bir erkek çocuk kullandığı ortaya çıktı. Korkunç saldırıda patlama anı stadyumdaki bir taraftar tarafından saniye saniye görüntülendi.
Maç oynandığı sırada stadyuma yapılan intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 65'e yükseldi. Korkunç saldırıda 80 kişi de yaralandı.
CANLI BOMBA BİR ÇOCUK
Terör örgütü IŞ
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!4.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'5.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı
6.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı7.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı8.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!9.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







