Stadyum bombacısının kimliği belli oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mart 26 2016
Paylaş
X Post
Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Asriye köyünde, yerel takımlarının futbol oynadığı stadyumda intihar saldırısında 65 kişi öldü. Canlı bomba 15 -16 yaşlarında bir erkek çocuk...

AFP'nin haberine göre, Bağdat'ın güneyindeki Asriye köyünde yerel futbol takımlarının maç bitiminde, kupa töreni sırasında taraftarların arasına karışan bir kişi intihar saldırısı düzenledi.
Asriye'ye yakın İskenderiye Hastanesi yetkilileri saldırıda 65 kişinin öldüğünü söyledi. Yetkiler, en az 80 kişinin de yaralandığı bilgisini verdi.
Ajansa konuşan bir polis ise "Kazananlara kupaları takdim ediliyordu. Kalabalığın arasındaki inithar bombacısı kendisini havaya uçurdu" dedi.
AFP’ye konuşan bir komiser ise, “Kazanan takıma kupa veriliyordu ve intihar bombacısı kendini patlattı” dedi. Saldırının gerçekleştiği kasabanın yakınlarındaki İskenderiye’deki bir hastane, hayatını kaybedenler olduğunu onaylarken; basındaki sayıların ilk değerlendirmelere dayandığını ve ölü sayısının artabileceğini belirtti. Türkiye saati ile 18.00 civarında gerçekleştirildiği kaydedilien saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın yakınında stadyumda düzenlenen intihar saldırısında ölü sayısı 65'e yükseldi. IŞİD terör örgütünün korkunç saldırıda bu kez canlı bomba olarak bir erkek çocuk kullandığı ortaya çıktı. Korkunç saldırıda patlama anı stadyumdaki bir taraftar tarafından saniye saniye görüntülendi.
Maç oynandığı sırada stadyuma yapılan intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 65'e yükseldi. Korkunç saldırıda 80 kişi de yaralandı.
CANLI BOMBA BİR ÇOCUK
Terör örgütü IŞ
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avrupa Medeniyeti ve Toplum Okumaları 22.İran savaşı bitecek mi: Hamaney ile yüzyüze görüşeceğini söyleyen Trump'dan flaş açıklama3.AİHM’den Türkiye'ye 15 Temmuz'a yönelik önemli sorular!4.AİHM'den 15 Temmuz dosyalarını sil baştan yapacak hamle!5.Reha Muhtar'ın olaylı vasiyeti: 'Ölürsem cenazeme gelmesin'
6.İmamoğlu'nun doğum günü kutlandı: Uzatmayalım, niye doğurdun diye anneme dava açarlar7.Borsa şirketi konkordatoya başvurdu, ilaç sektörü sarsıldı8.Hocaefendi’nin Barış ve Diyalog Mirası Oslo'da konuşuldu9.St. Petersburg'da dehşet: Ukrayna, Rusya'yı yüzlerce İHA ile vurdu10.Afyonkarahisarlı üretici: '1 litre mazot için 15 kilo patates satmam gerekiyor, bittik'

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Avrupa Medeniyeti ve Toplum Okumaları 2

İran savaşı bitecek mi: Hamaney ile yüzyüze görüşe...

AİHM’den Türkiye'ye 15 Temmuz'a yönelik önemli sor...

AİHM'den 15 Temmuz dosyalarını sil baştan yapacak ...

Reha Muhtar'ın olaylı vasiyeti: 'Ölürsem cenazeme ...







