Havuzun Star'ı Arınç'ın Gökçek'le ilgili sözlerini böyle gördü

İktidara yakın star, Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu sonrası Melih Gökçek ile ilgili açıklamalarını sansürleyerek verdi.

Havuzun Star'ı Arınç'ın Gökçek'le ilgili sözlerini böyle gördü

Havuzun star'ı haberinde Arınç'ın Gökçek'e yönelik kullandığı 'Haysiyetsiz, terbiyesizce ve parsel parsel Ankara'yı sattı" ifadelerine yer vermedi.

Bülent Arınç, dünkü Bakanlar Kurulu sonrasında kendisine 'paralel' ithamında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e cevap verdi. Arınçi Gökçek'e yönelik çok sert ifadeler kullandı. Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamaları haberleştiren star, Arınç'ın Gökçek'e karşı sarf ettiği sözleri sansürledi.

Star, Arınç haberi okuyucularına şu şekilde verdi;

"MELİH GÖKÇEK'E CEVAP"

Gökçek benimle ilgili bazı tweetler atmış. Allah kısmet ederse 8 Haziran'dan itibaren bu görevde olmayacağım. Sadece emekli maaşıyla geçinen biri olarak Ankara'nın sokaklarında gezeceğim. Beni istifaya çağırmak kimsenin haddi değil. Benim Gökçek'e değil ama eşine çok büyük saygım var. Gökçek'le ilgili konuları 8 Haziran'dan sonra konuşmak isterim. Koltuk sevdasında değilim, Ak Parti'yi yıpratacak hiçbir işin içinde olmam. Herkes benim cemaate karşı görüşümü bilir ama 17 ve 25 Aralık davalarından sonra ben hükümetin yanında oldum.

Star okucuyucuları, Bülent Arınç'ın Melih Gökçek'e yönelik sarfettiği "terbiyesizce, haysşyetrli bir adam değil ve Ankara'yı parsel parsel sattı" gibi gündem olan ifadeleri okuyamadılar.



<< Önceki Haber Havuzun Star'ı Arınç'ın Gökçek'le ilgili sözlerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER