Stefan Kuntz depremzedeler için Edeka'da kasiyerlik yaptı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 11 2023
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Almanya'da yaşadığı kasabada ülkenin en büyük süpermarket zincirlerinden Edeka şubesine giderek depremzedeler için kasiyerlik yaptı.
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyaları sürüyor.
Depremzedelere bir destek de A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan geldi. Kuntz, Almanya'da yaşadığı kasabadaki Edeka süpermarket zincirinin şubesine gitti.
Depremzedelere bir destek de A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan geldi. Kuntz, Almanya'da yaşadığı kasabadaki Edeka süpermarket zincirinin şubesine gitti.
Tecrübeli teknik adam, üzerinde ay-yıldızlı eşofman ile 12.00-13.00 saatleri arasında depremzedeler için kasiyerlik yaptı ve bu sürede tüm kasalar da açık hale getirildi. Söz konusu etkinlikten elde edilen gelir depremzedeler için AFAD'a bağışlanacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İngiltere ve Fransa'dan kritik adım!2.Trump 'Kral benim' dedi: Dünya'ya gözdağı verdi!3.Alman ekonomisi için uyarı: Durum kritik4.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi sızdı: İşte 3 saatte anlattıkları!5.AKP'nin kalesi Çorum'da işsizliğe isyan eden esnaf hakkında soruşturma başlatıldı
6.Almanlar gazetede bu haberi okuyor: 'KHK'lı doktor Almanya'da dönerci oldu'7.Suriye’de çok sıcak gelişme: Tüm SDG mevzileri meşru hedef ilan edildi8.Spikerin ifadeleri can yakacak: 'Veyis Ateş kokoreç (uyuşturucu) getirecek'9.Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi10.Almanya'da AfD tartışması: 'İktidara gelirse Yahudiler ülkeyi terk edebilir'

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







