Stefano Pioli: Evimize küçük bir avantajla dönüyoruz


Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli, küçük bir avantaj ile evlerine döndüklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Tur ilk maçında İtalyan ekibi Lazio, Galatasaray ile deplasmanda 1 - 1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Lazio'da teknik direktörü Stefano Pioli, açıklamalarda bulundu. Pioli, "Maç skoru normal bence. Kazanmayı istiyorduk. Güzel fırsatlarda yakaladık ama değerlendiremedik. İlk on dakikada güzel oynadık ama yediğimiz gol sonrası dengemiz bozuldu ama toparlanmasını bildik. Daha sonra ikinci yarı istediğimiz gibi oynadık, fırsatları değerlendiremedik. Evimize çok küçük bir avantajla dönüyoruz." diye konuştu.

Beklediği oyuncu grubu dışında Galatasaray'ın sahaya çıktığını kaydeden Pioli, "Galatasaray beklediğimin dışında 4 - 5 farklı oyuncu ile sahaya çıktı. Ama Avrupa'da bildiğimiz Galatasaray sahadaydı. Biz elimizden geleni yaptık rövanş maçını düşüneceğiz bundan sonra." dedi.

Bir basın mensubunun 'Bu kadar korkak bir Galatasaray bekliyor muydunuz?' sorusuna Pioli, "Ben bu görüşünüze katılmıyorum. Bence çok dengeli bir kadro ile çıktı. Bu dengeyi de gösterdi ama karşılarında Lazio vardı. Hücum organizasyonlarında işlerini zorlaştırmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum." diye cevap verdi.



CİHAN
<< Önceki Haber Stefano Pioli: Evimize küçük bir avantajla dönüyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER