Su altında evlenme teklifi facia ile bitti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Eylül 22 2019
Tanzanya'da Amerikalı bir turist su altında evlenme teklif ederken boğuldu
Kız arkadaşıyla birlikte Tanzanya'da tatil yaparken su altında evlenmek teklif etmek isteyen adam, boğularak hayatını kaybetti.
Steven Weber ve kız arkadaşı Kenesha Antoine, Tanzanya'daki Pemba Adası'nda deniz içindeki otel odalarından birinde kalıyordu.
Weber, odadan çıkıp deniz gözlüğü ve paletle suya dalarak kız arkadaşına, kağıda yazdığı bir notla evlenme teklif etti.
Weber evlilik teklifinin yazılı olduğu notu cama yapıştırdı. Odanın içinden teklifi kameraya almaya başlayan Antoine, daha sonra görüntüleri paylaştığı Facebook postunda, "Suyun altından bir daha çıkamadı" yazdı.
Erkek arkadaşının hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyuran Antoine'ın paylaştığı görüntülerde, Weber'in suyun altındaki son dakikaları görülüyor.

Teklif için hazırladığı kağıtta "Seninle ilgili sevdiğim her şeyi anlatabilecek kadar nefesimi tutamam. Ama… seninle ilgili sevdiğim her şeyi, her gün daha fazla seviyorum!" yazıyor.
Ardından kağıdı ters çevirip "Eşim olur musun?" yazısını cama yapıştırıyor ve mayosunun cebinden çıkardığı bir yüzüğü gösteriyor. Sonra da yukarı doğru yüzmeye başlıyor.
Çiftin kaldığı Pemba Adası'ndaki Manta Resort'un CEO'su Matthew Saus, deniz içinde bir acil durum olduğu yönünde çağrı aldıklarını, ancak Weber'in yanına ulaştıklarında yapılacak hiçbir şey kalmadığını gördüklerini söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!4.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var5.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






