Suikast iddiaları sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu mitinge çelik yelekle çıktı

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, suikast iddiaları sonrası Samsun mitinginde çelik yelek giydi. Ekrem İmamoğlu da Millet İttifakı'nın Ankara mitinginde sahneye çelik yelekle çıktı.

SHABER3.COM

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün düzenlenen Samsun mitinginde çelik yelek giydi, sahnede uzun namlulu otomatik silah taşıyan polisler tarafından korundu.

Diken’e bilgi veren kaynaklar, kendilerine ve koruma birimine ulaşan "çok ciddi istihbarat" olduğunu söyledi. Koruma ekibi, istihbarat nedeniyle bu uygulamaya gidildiğini söyledi. Daha önce bu yönde talepleri geri çeviren Kılıçdaroğlu, bu defa yeleği giydi.

Diğer yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Kılıçdaroğlu'nun ardından çelik yelek kullandı. Millet İttifakı'nın Ankara'daki mitinginde sahneye çıkan İmamoğlu'nun, ceketini çıkardığı sırada çelik yelek giydiği ortaya çıktı. 

NE OLMUŞTU?
Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Twitter hesabından "Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast yapacak bir grubun Gürcistan'a Türkiye'ye girdiği belirtiliyor" iddiasını paylaşmıştı. Bunun üzerine hakkında soruşturma başlatılan Yanardağ, "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alınmak üzere savcılığa çağırılmıştı.

Seçim sürecinde CHP konvoyuna ait araçlar Adıyaman’da tekmelenmiş, Urfa'da CHP binasına mermi atılmış, CHP İstanbul il binası yakınlarında ateş açılmış, cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu da Erzurum’da taşlı saldırıya uğramıştı.
<< Önceki Haber Suikast iddiaları sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER