Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da 18 araç kundaklandı


Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da park halindeki 18 araç kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Araçlardaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Yıldıztabya Mahallesi Gündoğdu Sokak üzerinde park halinde bulunan 8 otomobil, saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Şahıslar araçları benzin dökerek ateşe verdikten sonra kaçtı. Araçların yandığını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye tarafından söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, olayın faillerini yakalamak için çalışmam başlattı.

Aynı saatlerde Sultangazi 1264. Sokak'ta da park halindeki 10 araç yine kimliği belirsiz kişilerce yakılmak istendi. Vatandaşların durumu erken fark etmesi üzerine şahıslar olay yerinden kaçtı. Araçlardaki yangın ise vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Park halindeki 10 araçta kısmi yanma oluştu. Polis, iki olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da 18 araç kundaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER