SunExpress, İzmir'den Roma ve Milano uçuşlarını başlattı


SunExpress'in İzmir'den yeni dış hat destinasyonları Milano ve Roma uçuşları başladı. Roma ve Milano'nun ilk yolcuları karanfillerle uğurlandı. Türk Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress İzmir'den yeni dış hat destinasyonları Milano ve Roma'ya ilk uçuşlarını gerçekleştirdi. Roma ve Milano'ya İzmir'den ilk defa direkt uçan yolcular karanfillerle uğurlandı.

İç hatlarda İzmir'i İstanbul ve Antalya'yla beraber 13 Anadolu kentine direkt bağlayan SunExpress, İzmir'den 5 yeni dış hat destinasyonun ilk ikisi olan Milano ve Roma'ya ilk uçuşu yüksek doluluk oranıyla gerçekleşti. SunExpress, hem Milano hem Roma'ya haftada iki karşılıklı seferlerle her Pazartesi ve Cuma günü karşılıklı sefer düzenleyecek.

2012 yılında İzmir'i HUB (aktarma merkezi) ilan eden ve her geçen gün İzmir'deki uçuş ağını genişleten SunExpress, Haziran'da Belçika'da Brüksel ve Fransa'da Toulouse'a, Temmuz'da ise İngiltere'de Londra'ya uçmaya başlayacak. 2015 yaz sezonuyla beraber İzmir'den uçtuğu ülke sayısını 12'ye çıkaracak olan SunExpress, 30 dış hat noktasına haftada 118 tarifeli uçuş gerçekleştirecek. CİHAN
<< Önceki Haber SunExpress, İzmir'den Roma ve Milano uçuşlarını başlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER