Kızılay'ı yerden yere vurdu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 7 2021
Habertürk TV sunucusu Mehmet Akif Ersoy, kendisine gönderilen yılbaşı kolisini canlı yayında açıp Kızılay yöneticilerini yerden yere vurdu.
Habertürk TV sunucusu Mehmet Akif Ersoy, sosyal medya hesabında canlı yayında Kızılay’a “Sizce bu olmuş mu?” sorusunu yöneltti.
Kızılay'ın kendisine gönderdiği yılbaşı kolisini açan Ersoy, “Kızılay’ın reklama ihtiyacı yok. Biz Kızılay’ı kendimizden bir parça olarak görüyoruz. Ne zaman ihtiyacı olsa destek veririz.” dedi.

Habertürk TV sunucusu Mehmet Akif Ersoy, "Kızılay, parasını başka yerlere harcasın." dedi.
2021 YILINA GİRERKEN KUŞE KÂĞIDA BASILI 2019 YILI FAALİYET RAPORU
Kızılay’ın kolisinden çıkan maden suyu, maske, dezenfektan ve faaliyet raporunu gösteren Ersoy, "2021 yılına girdik. Kızılay 2020 yılında faaliyet yapmamış 2019 raporunu yollamış. Esas problem bu fotoğraflarla, renkli ve kuşe kâğıda basılması esas problem." ifadelerini kullandı.
"Şu kolileri göndermek bence Kızılay'ın işi değil. Bize göndermesi hiç işi değil." diyen Ersoy, "Biz çok şükür hele soda alabiliriz. Sizin paranızı harcayacağınız başka yerler olması lazım. Bunu da paylaşmak istedim. Hakikaten rahatsız olduğum için paylaşmak istedim.” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!8.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


