Süper Lig hakemi amatör maç yönetti

SÜPER Lig’in üst klasman hakemi Özgür Yankaya, Edirne Süper Amatör Ligi'nde maç yönetti.

Süper Lig hakemi amatör maç yönetti

Edirne bölgesi hakemi Özgür Yankaya, 'Uzunköprü derbisi' olarak anılan Uzunköprüspor-18 Kasımspor maçında görevlendirildi. Uzunköprü Belediyesi Ergene Şehir Stadyumu'nun bazı bölümleri, maçtan önce sağanak yüzünden sularla kaplanınca saha görevlileri su motorlarıyla suyu çekti. Sahanın kaybolan çizgileri de görevliler tarafından kireçle yeniden çizildi.



ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ ÇALINDI 

İki takımın kaptanı, hakem Özgür Yankaya ile yardımcıları Barış Düşova ile Sabri Kalem’e çiçek verdi. Takımların sahaya çıkışı sırasında stadyumda Şampiyonlar Ligi şarkısı çalındı. İki takım oyuncularını sakin oynamaları için uyarılarda bulunan Yankaya’nın yönettiği karşılaşma adeta çamur deryasına dönen sahada yapıldı. Yankaya, maç boyunca üç kez de sarı kartına başvurdu. İlk yarısı Uzunköprüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda 2 gol daha bulan sarı yeşilli takım maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. 



SON MAÇINDA ELEŞTİRİLMİŞTİ 

Süper Lig'de en son geçen Aralık ayında Kasımpaşa ile Trabzonspor'un 1-1 berabere kaldığı maçı yöneten Yankaya, verdiği kararlar ve penaltı pozisyonları nedeniyle çok eleştirilmişti.
<< Önceki Haber Süper Lig hakemi amatör maç yönetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER