Süper lig maçında şok! Kolu kırıldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 15 2016
Paylaş
X Post
Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Trabzonspor - Kayserispor maçında üzücü bir olay yaşandı.

Trabzonspor ile Kayserispor arasında Hüseyin Avni Aker'de oynanan mücadelede Sow ters şekilde yere düşünce acı içinde yerde kaldı. Mali'li orta saha oyuncusu, saha kenarına gelen ambulanla hastaneye kaldırıldı.

Hüseyin Avni Aker'deki Trabzonspor karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan Kayserispor'da Mali'li oyuncu Samba Sow'un 45. dakikada Özer Hurmacı ile girdiği hava topu mücadelesi sonrası kolu kırıldı.
İlk yarısı Marko Marin ve Sefa Yılmaz'ın golleri ile 2-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede Samba Sow'un sakatlığı sahada şok etkisi yaşattı.
45. dakikada Özer ile hava topu mücadelesine giren Samba Sow acılar içinde yerde kaldı. Kolunun kırıldığı öğrenilen deneyimli futbolcu tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.54 isimden Erdoğan, Kurtulmuş ve Gürlek’e açık mektup: ‘Reform tüm siyasi mahkûmları kapsamalı’2.Ahbap soruşturmasında tutuklanan Oğuzhan Uğur da Haluk Levent'in bulunduğu 'kuyu tipi' cezaevinde3.YKS cevap kağıtları erişime açıldı4.Bu da oldu! Tarihe geçecek olay! AKP'li belediye camiyi satışa çıkardı5.Dilovası faciası kamu görevlilerine uzandı
6.İşte 'Yeni Parti'ye geçecek isimlerin listesi7.SGK’dan malulen emeklilik açıklaması: Sigorta öncesi malullükte farklı emeklilik şartları uygulanıyor8.Muharrem Erkek, Özgür Özel’in kuracağı yeni partiye katılacağını açıkladı9."Almeli'nin tefsiri sanıyorlar!"10.Gülistan Doku cinayetinde yeni aşama: Korucularla ilgili dikkat çeken iddia

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN













