Süper Lig'de rekor! Yılmaz Vural'ı da geçti

Dün Mersin İdman Yurdu'nun başına geçen Hakan Kutlu, bugün görevi bıraktı.

Süper Lig'de rekor! Yılmaz Vural'ı da geçti

Kutlu, bu sezon Gençlerbirliği'nde göreve geldikten 4 gün sonra İlhan Cavcav tarafından gönderilen Yılmaz Vural'ın rekorunu tarihe gömdü.

İşte Hakan Kutlu'nun ayrılık açıklaması...

"Mersin İdman Yurdu mevcut kulüp başkanı Ali Kahramanlı’nın yapmış olduğu açıklamaları şaşkınlık ve üzüntü içerisinde okumuş bulunmaktayım. Kulübün şu an içerisinde bulunduğu durum ve yaşananlar tüm ülke kamuoyu tarafından malum durumdayken; Mersin şehri, taraftarlar ve eski dönemden kader birliği yaptığım yöneticilerimizle olan gönül bağımızdan dolayı büyük bir istek ve şevkle bu görevi kabul etmiştim. Ancak şu anki durumda göreve devam etmem imkansız bir hal almıştır. Mevcut başkanımız benim ‘tasvip’ etmediği bir teknik direktör olduğumu dile getirmiştir. Haklıdır! çünkü Ben bu takımı ekibimle birlikte 9 ay maaş almadan Süper Lig’e taşıdım ve kulübün kasasına 50 trilyon nakit girmesini sağladım… Ben takımın maddi olarak zor günler yaşadığı dönemde alacağımı erteleyerek kulübün transfer tahtasını açmasına yardımcı oldum... Ben takım otelde mahsur kaldığı zaman Kulübün ismi leke almasın diye cebimden kafilenin otel parasını ödedim… Ben bu anlaşma sürecinde, bir önceki dönemden kalan 1 Trilyon’a yakın alacağımın yarısından vazgeçtim… Mevcut Başkan’da biliyor ki beni tasvip etmemesi için bunlar gibi onlarca daha sebep var. Mevcut Başkan, eski teknik direktörün parasının gerekirse yönetim arasında toparlanarak verilmesini ve helaleşilmesi gerektiğini vurgulamış. Haklıdır ve Bülent Hoca’nın hakkıdır. Ancak keşke benim takımı Süper Lig’e çıkardığım dönemden kalan alacaklarım hala dururken tek taraflı fesih yapmak yerine benimle Ekibimle ve büyük fedakarlık gösteren futbolcularla da ‘helalleşme’ yoluna gitseydi.



Bu yaşanılan süreç boyunca benden desteğini ve sevgisini esirgemeyen kulübün mevcut futbolcularına, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ve Mersin İdman Yurdu’nun gerçek sahibi olan taraftarlarımıza ,Ayrılma kararından sonra göreve devam etmem için ısrarcı olan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. 11 Ocak’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede mevcut başkan ‘resmi olarak’ göreve devam etmemesi durumunda, transfer tahtası kapalı olsa dahi yeniden masaya oturarak bu takımın ligde kalması için gerekli mücadeleye hazır olduğumu belirtmek isterim."
<< Önceki Haber Süper Lig'de rekor! Yılmaz Vural'ı da geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER