Süper Lig'de tarihi an

Kasımpaşa-Rizespor maçının hakemi Deniz Çoban, son dakikada Ç.Rizespor lehine verdiği hatalı penaltıdan dolayı canlı yayında özür diledi.

Süper Lig'de tarihi an

Lig TV'de maç sonu tarihi anlar yaşandı. Maçın sonunda bir penaltı kararı veren Deniz Çoban canlı yayında özür diledi ve kendisiyle ilgili bir karar vereceğini ifade ederek emeklilik sinyali verdi. Rıza Çalımbay'ın röportajı esnasında Lig TV Muhabiri Alper Yemeniciler'in yanına gelen Deniz Çoban her iki takımdan da özür dilediğini belirtti.


Deniz Çoban şöyle konuştu;

 "Hiçbir hakemin yapmadığı bir şey yapıyorum. Belki kariyerimin sonuna geliyorum, ama özür diliyorum.MHK'dan ve TFF'den özür diliyorum. Kendimle ilgili bir karar vermem gerektiğini düşünüyorum.Hem Rize'nin aleyhine yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa'nın aleyhine yaptığım hatalar için çok üzüldüm."

Rıza Çalımbay: Hakem benden özür diledi şaşırdım

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor karşısında 1 - 1 berabere kaldıkları maçın ardından, hakem Deniz Çoban'ın kendisinden özür dilediğini ve antrenörlük hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Çalımbay, "Antrenörlük hayatımda ilk defa bir olayla karşılaştım. Yayıncı kuruluş ile yayın yaparken hakem yanımıza geldi ve bizden özür diledi. Hata yaptığını söyledi. Kendimle ilgili bir karar vereceğini söyledi. Ben maçtan vazgeçtim. Gerçekten Deniz hocayı çok seviyordum. İnşallah kararından vaz geçer. Maçta mücadele ise mücadele şut ise şut hepsini yaptık. Ama dediğim gibi puan filan önemli değil. Hakeme üzüldüm. Yürekliliğinden dolayı kendisini de kutluyorum." diye konuştu.


*Görüntü Lig Tv'den alınmıştır.

<< Önceki Haber Süper Lig'de tarihi an Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER