Sur mağdurlarına yardım eli

Sur mağdurlarına yardım eli

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden sokağa çıkma yasağı ve çatışmalar nedeniyle evini terkeden ailelere Kimse Yok mu Derneği yardım etti.

Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda, kırtasiye, giyim ve oyuncak yardımı yapıldı.

Dernek temsilcisi Recep Tanış, halkın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyledi. Tanış, "Diyarbakır temsilciliği olarak özellikle bugünü, çocuklarımız aynı zamanda ailelerimiz için ayırdık. Şehrimizde halkımızın yaşadığı sıkıntılı bir sürecinden geçiyoruz. Bu süreçte de ailelerimiz evlerindeki eşyalarını çocuklarımız oyuncaklarını kitap kırtasiye gibi malzemelerini bırakıp ayrılmak zorunda kaldı. Belirli sıkıntılı süreçten geçiyorlar. Biz de bu ailelerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletme adına özellikle yetim çocuklarımıza, kimsesiz çocuklarımıza, ailelerimize bir nebze olsun hayırsever gönüllülerimizin desteğiyle beraber gıda, kırtasiye, şekerleme, oyuncak türü bir hazırlık yaptık. Bu hazırlığımızla bugün bu yetim çocuklarımıza, ihtiyaç sahibi ailelerimize birlikte bu mutluluğu yaşadık. Bu yardımı dağıttık." şeklinde konuştu.

YARDIMINI ESİRGEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Hayırsever insanların ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadığını aktaran Tanış, "Bu yardıma emeği geçen bu yardımı yapan bizi ve buradaki ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan ne kadar hayırsever, ne kadar gönüllümüz varsa, hepsinden Allah razı olsun. Bu bağlamda şehrimizin, güneydoğumuzun, ülkemizin ve bütün dünyanın insanlık adına huzur ve mutlu bir ömür geçirmesini diliyoruz. Herşey güzel herşeyin huzurlu olmasını talep ediyoruz." dedi
CİHAN
<< Önceki Haber Sur mağdurlarına yardım eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER