Saraydaki 'istifa' zirvesi sonrası ilk açıklama Gökçek'ten
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 5 2017
Melih Gökçek ilk açıklamayı yaparak, "Dün gece sayın cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim... Bu gece görüştük...” dedi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sarayda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir araya geldi. Erdoğan, Saray’da, istifası gündemde olan bir diğer isim Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ile de görüştü.
Melih Gökçek ilk açıklamayı Twitter adresinden yaparak, "Dün gece sayın Cumhurbaşkanı'mdan randevu talep etmiştim... Bu gece görüştük... Sn Cumhurbaşkanıma külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum...” dedi.
Saat 19.30 sularında başlayan görüşmenin içeriğine dair bir şey açıklanmasa da konunun, son günlerde gündemde olan Erdoğan'ın “istifa” isteğinin olduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programında Gökçek ile bir görüşmeye yer verilmemesi de görüşmenin "sürpriz" olduğu yorumlarına neden oldu. Resmi programa göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19.30'da Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırlayacaktı. Ankara kulislerinde görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bilgisi aktarıldı.

Abdülkadir Selvi ise CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada, “Bir istifa takvimi başladı” diyerek, sürecin nasıl belirleneceğine yönelik bir görüşme yapıldığını aktardı. Selvi, bu akşam olmazsa bile iki-üç gün içerisinde Gökçek'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı bırakacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saray’da istifası gündemde olan bir diğer başkan olan, Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ile de görüştü. Edip Uğur geçen gün Twitter hesabındaki "Balıkesir Belediye Başkanı" ifadesini kaldırmıştı.
Politikyol.com’un haberine göre Cumhurbaşka
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


