Suudi Kral Selman, Cumhurbaşkanlığı aracıyla kalacağı otele geldi

Suudi Kral Selman, Cumhurbaşkanlığı aracıyla kalacağı otele geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'i Ankara Esenboğa Havalimanı'nda karşıladı. Karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz'i kalacağı otele kendi makam aracıyla getirdi.

Suudi Arabistan Kralı Selman, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Erdoğan cumhurbaşkanlığı aracıyla Suudi Kral Selman bin Abdülaziz'i kalacağı otele bıraktı. Kısa bir süre sonra Erdoğan otelden ayrıldı. Üç gün Türkiye'de kalacak olan Selman, JW Marriot Otel'in kral dairesinde kalacak.

Kral Selman'a çok kalabalık bir heyet eşlik ediyor. Kral Selman için Ankara ve İstanbul temaslarında kullanılmak üzere çok sayıda lüks araç kiralandı. Selman'ın kalacağı otel üç günlüğüne normal müşterilere kapatıldı. Kral Selman, Ankara'daki resmi temaslarını tamamladıktan sonra 13 Nisan'da İstanbul'a geçecek. Selman, İstanbul'da düzenlenecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı 13'üncü İslam Zirvesi'ne katılacak. Zirvede Türkiye, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 2016-2019 dönem başkanlığını Mısır'dan devralacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Suudi Kral Selman, Cumhurbaşkanlığı aracıyla kalacağı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER