Tahşiye kumpası davasında son gelişme
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 17 2015
Medyaya darbe niteliğindeki 14 Aralık 2014’te Tahşiye Kumpası soruşturmasında, sıcak bir gelişme yaşandı.

Eski Emniyet Müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün, Ömer Köse, Tufan Ergüder, Mutlu Ekizoğlu ve 277 gündür Silivri'de esir tutulan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın aralarında bulunduğu 15'i tutuklu 32 kişi hakkında savcılığın iddianameyi tamamladığı ileri sürüldü.
Ancak bu iddia savcılık tarafından henüz doğrulanmadı.
Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, gazeteci Nuh Gönültaş, "Sungurlar" dizisinin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç, "Tek Türkiye" dizisinin senaristi Ali Kara ve eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Tufan Ergüder'in de aralarında bulunduğu 31 gözaltına alınmış, aralarında Yayın Grubu Başkanımız Hidayet Karaca'nın da yer aldığı 4 kişi ‘herhangi bir delil gösterilmeksizin’ tutuklanmıştı.
Daha sonra bu soruşturma kapsamında, eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün ile eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in de aralarında bulunduğu 5 kişi daha tutuklandı.
Toplamda soruşturmayla ilgili 15 kişi tutuklu bulunuyor
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!5.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







