Takla atan minibüste aynı aileden 3 kişi öldü

Takla atan minibüste aynı aileden 3 kişi öldü

Gaziantep'te bayram ziyaretinden evlerine dönen bir ailenin içerisinde bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Araban karayolunun 8'inci kilometresinde meydana geldi. İddialara göre, ailesiyle birlikte Kurban Bayramı ziyaretinden dönen Hüseyin Azrak'ın kullandığı (37) 27 LM 754 plakalı minibüsün önüne aniden bir araç çıktı. Azrak da araca çarpmamak için direksiyon kırdı ancak hakimiyetini de kaybetti. Takla atan araç, yol kenarında bulunan toprak alana savruldu. Minibüsün şoförü Hüseyin Azrak ile birlikte araçta bulunan Fatma (37) ve Yusuf Azrak (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan 5 kişi de yaralandı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, minibüste sıkışanları ambulanslarla şehirdeki çeşitli hastanelere götürdü. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Minibüste bulunan kurban etleri yola saçıldı. Kazayı öğrenen Azrak ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi olay yerine gelen cenaze nakil aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazadan dolayı yoldaki trafik akışını kontrollü olarak sağlamaya çalıştı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Takla atan minibüste aynı aileden 3 kişi öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER