Taksici cinayeti zanlısı 2 kişi gözaltına alındı


Malatya'da iki gün önce ölü olarak bulunan taksici Hayrettin Özbek'in katil zanlısı 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların taksiciyi parası ve cep telefonunu gasp ettikten sonra öldürdükleri iddia edildi.

Taksici Özbek'in iki gün önce Yeşilyurt ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi'nde boş bir tarlada ölü bulunmasının ardından olayın faillerini araştıran Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 24 saat içinde sonuca ulaştı. Soruşturmayı derinleştiren polisler, kısa sürede M.P. ve Ş.S. isimli iki şüpheliyi katil zanlısı olarak yakaladı. Şüpheliler polisteki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Malatya Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüphelilerin adliyeye sevki sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken gözaltına alınan şüphelilerden Ş.S.'nin babası, M.P.'ye saldırmak istedi. Polislerin araya girmesi ile gerginlik önlenirken şüpheliye saldırmak isteyen baba da gözaltına alındı.

Baba gözaltına alınırken, "Ben ne yaptım, beni niye gözaltına alıyorsunuz" diye tepki gösterirken polis, "Huzursuzluk çıkarmaktan" diye karşılık verdi.

Şüphelilerin taksici Özbek'i gasp için öldürdükleri iddia edildi. Zanlıların cinayeti işledikten sonra taksiciyi boş bir araziye götürdükleri ve cesedi sürükleyerek tarlanın ortasına bıraktıkları ileri sürüldü. Daha sonra taksicinin üzerindeki para ile telefonu gasp ettikleri iddia edilen şüphelilerin taksi ile olay yerinden kaçtıkları, daha sonra taksiyi Özalper Mahallesi'nde terk ettikleri ileri sürüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Taksici cinayeti zanlısı 2 kişi gözaltına alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER