Talas'ta cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramı

Talas'ta cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramı

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram etti, ardından Kızılay'ın kan bağışı standını ziyaret ederek destek verdi.

Dedeoğlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Palancıoğlu, hazırlanan aşureyi ikram etti. Aşure ikramının ardından Başkan Palancıoğlu, Kızılay Talas Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı TIR'ını ziyaret etti. Ziyaretin sonunda açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Bu hafta cumayı Dedeoğlu Camii'nde idrak ettik. Ardından vatandaşlarımıza aşure ikramımız oldu. Önümüzdeki hafta Regaib Kandili, dolayısıyla mübarek günlerdeyiz. Aynı zamanda Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası başlattık. Sağ olsunlar vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bağışta bulunan bütün vatandaşlarımıza ve başta bölge müdürlüğümüz ve Kızılay'ımızın Talas şubesine teşekkür ediyorum. Bütün hemşehrilerimizi kan bağışına bekliyoruz." dedi.

Kızılay İç Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Adem Tatar, kan bağışı kampanyalarının Kayseri genelinde devam ettiğini belirterek, "Bugün de Talas'tayız. Sabahtan bu yana bağışları kabul ediyoruz. Kan veren ve destek veren bütün kuruluşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel ise, "Kızılay olarak değerli belediye başkanımın desteği ile daha büyük kampanyalarla Talas'ımızla iç içe olacağız" diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Talas'ta cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER