Tankın altında kalan asker şehit oldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 5 2016
Paylaş
X Post
Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki üs bölgesinde konuşlu bulunan ve geri manevra yapan bir tankın altında kalarak ağır yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Uludere İlçesi'ndeki bir üs bölgesinde konuşlu bulunan bir tank, saat 20.30 sıralarında geri manevra yaptığı sırada 2 askere çarparak altına aldı.
Ağır yaralanan 2 asker, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.
Ancak buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen bir asker kurtarılamayarak şehit oldu.
Yaralı askerin tedavisi ise sürüyor.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin varlığı' uyarısı geldi!2.Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Savaş bitmeye çok yakın”3.İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi!4.Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenlerin 3 ayda ödediği faizle herkese 10 bin lira verilebilirdi!5.Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9 can kaybı, 6'sı ağır 13 yaralı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin...

Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Sa...

İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi...

Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenle...

Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9...







