"Taraftarla birlikte stadın etrafında takımımıza destek vereceğiz"



Erbaaspor kulüp başkanı Bülent Uzun 3 Nisan Pazar günü oynanacak Yeni Amasyaspor- Erbaaspor karşılaşmasında misafir takım seyircilerinin güvenlik sebebi gerekçesiyle stada alınamayacağı yönünde karar alınmasından sonra bir açıklamada bulundu.

Başkan Uzun, "Sporun ruhunun temelinde var olan kaynaşma ve mücadele ruhuna ters düşen bu kararın, spor müsabakalarının içerisinde yer alması gereken adalet kavramına zarar verdiğini düşüyorum." dediği açıklamasında şöyle devam etti:

"Bir sezon boyunca azim ve kararlılıkla ilerlediğimiz 3. Lig yolunda sona yaklaşılan bu günlerde bu hafta sonu oynanacak karşılaşmada stada seyircilerimizin güvenlik gerekçesiyle alınmaması yönündeki kararın çok kolay alınmış bir karar olduğu görüşünü taşıyorum. Amasya kentinde birkaç bin seyircinin güvenliğini sağlamaktan kaçınmak kolayı seçen bir tavırdır, acizliktir, zafiyettir. Biz Erbaaspor Kulübü olarak evimizde oynadığımız bütün maçlarda misafir takım seyirci ve yöneticilerine şehrimizin misafirperverliğini gösterirken, şampiyonluk yolunda en güçlü rakibimiz olan Yeni Amasyaspor'u ayırmamış ve misafirperverliğimizi göstermişizdir."

"KARAR DEĞİŞMEZSE STAT ETRAFINDA TAKIMIMIZA DESTEK VERECEĞİZ"

Kararın değişmemesi, Erbaaspor taraftarlarının stada alınmaması durumunda Erbaaspor Başkanı Amasya'ya gideceklerini belirten Başkan Bülent Uzun, açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Eğer kararda geri adım atılmazsa Erbaaspor Başkanı Bülent Uzun olarak Amasya'ya hem de binlerce Erbaaspor taraftarıyla birlikte gideceğiz, stadın etrafında takımımıza destek vereceğiz. Bunu kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Erbaaspor ve taraftarı spora gönül vermiş insanlar olarak bu tavır sebebiyle spora küsecek değildir. Seyircili ya da seyircisiz olması fark etmez futbolcularımızın bu maçı kazanarak Erbaa'yı zirvede tutacaklarına olan inancım tamdır."
CİHAN
<< Önceki Haber "Taraftarla birlikte stadın etrafında takımımıza destek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER