Tarihe geçen Enes Kanter'e anlamlı ziyaret

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın oğlu Sıdkı Karaca ve Eski İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Türk spor tarihine geçen Milli yıldızımız Enes Kanter'i ziyaret etti.

Tarihe geçen Enes Kanter'e anlamlı ziyaret

Milli basketbolcu Enes Kanter, geçtiğimiz hafta Batı Konferansı takımlarından Portland Trail Blazers'dan 70 milyon 58 bin dolarlık tarihi bir teklif almıştı. Ancak Enes, Oklahoma City Thunder ile 4 yıllığına 70 milyon 58 bin dolarlık kontrata imza attı. 2.11 metre boyundaki Enes Kanter, böylece yılda 17 milyon 645 bin dolar ile Türk spor tarihinin en fazla para kazanan oyuncusu oldu.

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın oğlu Sıdkı Karaca ve futbol tarihimizin yaşayan efsanesi Hakan Şükür, geçtiğimiz gün attığı imza ile tarihe geçen Milli yıldızımız Enes Kanter'i ziyaret etti.

Hakan Şükür ve Sıdkı Karaca, ülkemizi NBA'de gururla temsil eden Enes Kanter'i bu tarihi imzasından sonra ziyaret ederek ünlü oyuncuyu kutladılar.

Enes, kendisini yalnız bırakmayarak bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Şükür ve Karaca'ya takımının formasını hediye etti. 

NBA yıldızı, 14 Aralık özgür basına darbe operasyonu kapsamında bir dizi senaryosundan tutuklanan ve hakkındaki tahliye kararı uygulanmayarak bir esir gibi Silivri'de tutulan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'yı da unutmadı. Kanter, Hidayet Karaca'ya imzalı formasını hediye etti.


Enes Kanter, Şükür ve Karaca'nın ziyaretinden sonra twitter adresinden şunları paylaştı;


"İmza'dan sonra beni yalnız bırakmayan Yiğit kardeşim @SIDKIKARACA ile Kral abim @hakansukur e Teşekkür Ederim". 

Ziyaretinden ardından Hakan Şükür de resmi twitter hesabından "Ülkemize büyük gurur yaşatan NBA'in yıldızı @Enes_Kanter'e Oğluma ve bana imzaladığı forma için Teşekkür ediyorum." mesajını paylaştı. 




SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Tarihe geçen Enes Kanter'e anlamlı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER