Tarsus'ta berberler ve kuaför salonları denetlendi

Tarsus'ta berberler ve kuaför salonları denetlendi

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Sağlık Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarını denetledi.

Ekipler, berber, kuaför ve güzellik salonlarının denetiminde sağlık koşullarına uygunluk, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı, Hijyen Belgesi ve çalışma belgeleri olup olmadığını kontrol etti. Denetimlerde, kurallara uymadıkları tespit edilen iş yeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulunularak, eksiklerin bir an önce giderilmesi konusunda yasal işlemler başlatıldı.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarının denetlendiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, bu denetimlerin sık sık devam edeceğini söyledi. Gerekli temizlik ve hijyen kurallarına uymayan işyerlerine yasal mevzuatlar çerçevesinde işlem yapılacağını kaydeden Başkan Can, "Tarsus Belediyesi olarak halkın sağlığını tehdit eden her türlü işlemlere karşıyız. Halk sağlığını korumak ve koruyucu sağlık hizmetlerini sürdürmek, halkımızın sağlıklı hizmet alabilmelerini için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denetlemede eksik görülen hususlar hakkında ilk olarak uyarı, daha sonra cezai işlem uygulanacaktır." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Tarsus'ta berberler ve kuaför salonları denetlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER