Taşdelen'den Aşıkpaşa Pazarı esnafına ziyaret


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yakın zaman önce tamamlanarak hizmete açılan Aşıkpaşa Pazaryeri'ni ziyaret etti. Pazar esnafı ve bölge halkıyla sohbed eden Taşdelen, gelecek sezonda pazar yerinin üstünün kapatılacağı müjdesini verdi.

Aşıkpaşa Pazaryeri ile birlikte Çankaya'da pazar yeri sayısının 21'e ulaştığını belirten Başkan Taşdelen, vermiş oldukları bir sözü daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ziyaret sırasında pazar esnafıyla tek tek el sıkışarak "hayırlı kazançlar" dileyen Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi.

3 BİN 800 METREKARELİK BİR BÜYÜKLÜĞE SAHİP

Çankaya Belediyesi'nce çok amaçlı kullanıma uygun olarak tasarlanan Aşıkpaşa Pazaryeri'nin içerisinde muhtarlık binası ve zabıta noktası da bulunuyor. 3 bin 800 metrekarelik bir büyüklüğe sahip pazar yerinin küçük bir kent meydanı olarak işlev görmesi de amaçlanıyor.

Pazar günleri kurulan ve 119 pazar esnafının vatandaşlara yiyecekten giyime farklı alanlarda hizmet sunduğu pazar yerinden, Aşıkpaşa Mahallesi yanı sıra Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinleri de yararlanıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Taşdelen'den Aşıkpaşa Pazarı esnafına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER