Taşkesenlioğlu’na çifte polis koruması
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 4 2022
Paylaş
X Post
Rüşvet ağı ve borsa spekülasyonu iddialarında adı geçen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na çifte koruma polisi... Memleketinde esnaf ziyareti yapan ve rahat tavırlarıyla dikkati çeken vekile biri kadın diğeri erkek iki koruma polisi eşlik etti.
AKP'li isimlerden, Beştepe'deki bir danışmana ve bürokratlara uzanan rüşvet ağı iddialarının odağındaki isimlerinden AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, memleketinde esnaf ziyareti yaptı.
Kamuoyunda büyük yankı bulan hakkındaki iddialar sonrası Erzurum’da biri kadın iki koruma polisi ile gezen Taşkesenlioğlu ilk önce AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü ziyaret etti. DSi tarafından Daphan Ovası’nda düzenlenen ‘Ayçiçeği Hasat Töreni’ne katılan milletvekili rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Pasinler, Horasan, Oltu ve Olur ilçelerine de giden Zehra Taşkesenlioğlu, AKP’li Belediye başkanları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulundu.
“KİMDEN, NEDEN KORKUYOR?”
Ziyaretleri esnasında Taşkesenlioğlu’nun koruma polisleri ile gezmesi tepkilere neden oldu. Polis korumalı ziyaretlerine ait fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarından paylaşan Zehra Taşkesenlioğlu’na vatandaşlar, “Kimden, neden korkuyor?” diye sorarak tepki gösterdi.
Vatandaşlar, bakanlık veya kritik bir görevde bulunmayan sade bir milletvekiline neden koruma tahsisi yapıldığını da sorguladı. Taşkesenlioğlu, Erzurum gezisinin ardından TBMM’de yeni yasama yılının açılışına katılarak, genel kurul salonundaki rahat tavırlarıyla dikkat çekmişti.

DİĞER VEKİLLERİN YOK
Erzurum milletvekilleri arasında eski bakan olmaları nedeniyle Recep Akdağ ve Selami Altınok’ın korumaları bulunurken, AKP Milletvekili İbrahim Aydem
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.O iddiaya Azerbaycan'dan yalanlama geldi: İsrali bizim topraklarımızı kullanmadı2.53 vatandaşın katledildiği Reyhanlı saldırısında karar çıktı3.Sahra Çölü'nde can pazarı: 49 kişi susuzluktan hayatını kaybetti4.DEM Öcalan için AB'den ‘umut hakkı’ istedi5.Skandal! Sınavda birinci oldular, mülakatta elendiler
6.İrlanda, İsrail'li iki bakana yasak getirdi7.Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutukluğuna devam dendi!8.Gazeteci İsmail Arı ilk duruşmada tahliye edildi9.Karadeniz'de Türk balıkçı teknesi İHA ile vuruldu: 1 Ölü 5 yaralı10.Budapeşte yönetimi Kiev'in AB üyelik müzakerelerine engel olmayacak

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER












