Taşköprü pancar pekmezini Karadeniz Günleri'nde Bursa'ya taşındı

Taşköprü pancar pekmezini Karadeniz Günleri'nde Bursa'ya taşındı

Kastamonu Taşköprü ilçesinin yöresel ürünleri Karadeniz Günleri kapsamında Bursa'ya taşındı.

Karadeniz Platformu tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Karadeniz Günleri devam ediyor. 9-13 Aralık tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Karadeniz Günleri'ne Kastamonu Taşköprü'den katılan Tadal Gıda firması başta pancar pekmezi olmak üzere yöresel ürünleri Bursalılarla buluşturdu.

KASTAMONU PANCAR PEKMEZİNİ BURSALILARLA BULUŞTURDULAR

Kastamonu'dan katılan Tadal Gıda firması yetkilisi Yaşar Kartal, Taşköprü'den Karadeniz Günleri kapsamında Bursa'ya gelerek yöresel ürünleri tanıtmak istediklerini belirterek, "Başta Taşköprü'de üretilen yöresel pancar pekmezimiz olmak üzere kuşburnu, kızılcık marmelatımız, kızılcık ekşimiz, elma ekşimiz ve diğer çekme helvalarımız gibi yöresel ürünlerimiz bulunmaktadır. Bu şekilde tanıtmak amaçlı ürünlerimizle buradayız." dedi.

Özellikle açılış gününün çok iyi geçtiğini belirten Yaşar Kartal, "Bugün daha iyi olacağını düşünüyoruz. Bir yoğunluk var. Daha önce Kastamonu günlerine de katılmıştık Bursa'da. Bu seferde Karadeniz günlerine katıldık gayet ilgi iyi, memnunuz. Yöresel ürünler olduğu için vatandaş ilgi duyuyor." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Taşköprü pancar pekmezini Karadeniz Günleri'nde Bursa'ya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER