tatilsepeti.com Basketbol Ligi'nin resmi seyahat sponsoru


Web ortamı tatilsepeti.com, Spor Toto Basketbol Ligi'nin Resmi Seyahat ve Tatil Sponsoru oldu.

Şirket, bu adım ile basketbolseverlere hitap etmeyi planlıyor.

Sponsorluk ile ilgili açıklamalarda bulunan tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, "Her şeyden evvel Basketbol Süper Ligi'nden 10 takımımızın Avrupa'da ülkemizi temsil ediyor olmasını değerli buluyoruz. Ayrıca lig, pek çok otorite tarafından Avrupa'nın en iyi ve en rekabetçi basketbol ligi olarak görülüyor. 5 sene içinde dört ayrı takımın şampiyon oluşu da rekabetin yoğunluğunu açıkça ortaya koyuyor. Avrupa'nın en iyi teknik adamlarının ve oyuncularının da tercihlerinde Basketbol Süper Ligi'ni ön planda tuttuklarını görüyoruz. Tüm bunlara ek olarak basketbolseverler ilgi ile ligi takip ediyor. Şirket olarak bu başarıları önemsememiz ve basketbolun ilerlemesine katkı sunma amacımız sponsorluk kararımızın en büyük nedenlerinden. Bunun yanında basketbol severlerin eğitimli, trendleri takip eden ve sosyoekonomik olarak üst seviyede bir olduğunu belirtebiliriz. Bu da tatilsepeti.com olarak bizim hedef müşterilerimiz ile örtüştüğü anlamına geliyor.!"

Karayal, sponsorluğun tanıtım iletişimi anlamında uygun olduğunu dile getirdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu ise "Ligimizi teşvik eden sponsorlar, ligimizin iletişimini güçlendiriyor ve ligimizin marka değerini de daha yukarıya taşıyor." dedi.

Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak da "tatilsepeti.com ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasının basketbolda daha büyük başarılar elde edilmesi için çok önemli olduğu kanaatindeyiz. Spor Toto Basketbol Ligi ve tatilsepeti.com'un ortaklığı tüm camiaya büyük katkı sunacaktır." ifadelerini kullandı.

tatilsepeti.com ile Spor Toto Basketbol Ligi'nin tarafı olduğu sponsorluk anlaşması Wyndham Grand İstanbul Levent'te tören ile paraflandı. Lig yatırımları ve sponsorluk rakamlarının paylaşıldığı toplantıya tatilsepeti.com adına Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal ve Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ve basketbol oyuncusu Khem Birch katıldı.

Spor Toto Basketbol Ligi sponsorluğu kapsamında yeni bir reklam kampanyası da başlatan tatilsepeti.com, burada tatilcilerin faydalanabileceği imkanları esprili bir dille duyuruyor. Karayal, "TV, radyo, basılı mecralar, internet gibi kanalları içeren reklam faaliyetlerimizin ilk aşamasında basketbolcuların ayrı tatil aktivitelerinde görüntülendiği 3 reklam spotu ortaya koyduk ve kampanyamızı duyurmaya başladık." dedi. Reklamlarda basketbolun ünlü isimleri Khem Birch, Erik Murphy, Şafak Edge, Kenny Gabriel, Novica Velickovic rol alıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber tatilsepeti.com Basketbol Ligi'nin resmi seyahat sponsoru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER