Tayyar'dan Fenerbahçe yöneticilerine ağır hakaret

Katıldığı canlı yayında olay açıklamalarda bulunan AKPli Milletvekili Şamil Tayyar 'diktatör istiyorsanız Aziz Yıldırım'a bakın' dedi. Kulüp yöneticilerine ağır sözler söyledi

Şamil Tayyar'dan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu hakkında olay sözler

Bir TV programında canlı yayına katılan AKPli Milletvekili Şamil Tayyar Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu. Tayyar "diktatör istiyorsanız Aziz Yıldırım'a bakın" dedi.

Katıldığı canlı yayında Twiitter üzerinden kendisine gelen soruları cevaplayan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım'a Mehmet Ali Şahin'in açıklamasına verdikleri yanıttan dolayı sert bir cevap verdi.  


"Mahmut Uslu iktidar partisi Genel Başkan Vekili'ne hadsiz laflar ediyor" diyen AKP'li Tayyar, "Fenerbahçe Spor Kulübünü yöneteceksin, astığın astık, kestiğin kestik, ona posta koy, buna posta koy, ona fırça at, soyunma odasına gir, futbolcu azarla, onu gönder, bilmem ne yap sonra kalkacaksın, sonra sağda solda 'diktatör' lafı edeceksin. Eğer bu memlekette diktatör arayacak olusanız işte size diktatör...  Aziz Yıldırım. Fenerbahçe'de yaptığı işler nedir Allah aşkına 10 yıldır?" açıklamasında bulundu.
<< Önceki Haber Tayyar'dan Fenerbahçe yöneticilerine ağır hakaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER