Tecavüz zanlısı kamera görüntülerinden yakalandı


Bağdat Caddesinde bıçak tehdidiyle 19 yaşındaki E.F.B'ye tecavüz edip, telefonunu ve parasını gasp eden zanlı yakalandı. Evli ve 2 çocuk babası olan 34 yaşındaki Cengiz Ay, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bağdat Caddesi yakınlarında 24 Ocak 2016'da saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek üzere yola çıkan Üniversite öğrencisi E.F.B., kendisini takip eden bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan, genç kıza tecavüz ettikten sonra para ve cep telefonunu alarak kaçtı. Olaydan sonra E.F.B.'nin şikâyeti üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek saldırganın eşkâlini tespit etti. Şüphelinin olaydan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı, daha sonra bir minibüse bindiğini belirleyen emniyet, şüphelinin bindiği minibüsün kamera görüntüleri kullanılarak Pendik'e kadar takip etti. Sokak kameralarını da takip ederek evini tespit eden emniyet ekipleri, şüpheli Cengiz A.'yı dün sabah saatlerinde gözaltına aldı.

'ŞEYTANA UYDUM, YAPTIĞIMDAN ÇOK PİŞMANIM'

Gözaltına alındıktan sonra Gasp Büro Amirliği'ne getirilen şüpheli Cengiz A. burada sorguya alındı. Adam yaralamak, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından sabıkası olduğu belirlenen Cengiz A.'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu bilgisine ulaşıldı. Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu da ele geçirilen şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve "Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım" dediği ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinden sonra zanlı Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Tecavüz zanlısı kamera görüntülerinden yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER