Tedavisi devam eden Haluk Hoca'dan haber var
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Haziran 1 2020
Paylaş
X Post
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükûmetinin yayımladığı kanun hükmünde kararname (KHK) ile Gaziantep Üniversitesi'nden ihraç edilen ve kanser tedavisi için yurt dışına çıkma mücadelesi veren Prof. Dr. Haluk Savaş hastaneye kaldırılmıştı. Savaş tedavisine dair sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.
Prof. Dr. Haluk Savaş, kanser olduğu dönemde pasaportuna tahdit konulduğu için tedavi amaçlı yurt dışına çıkamadığını dile getirmişti.
Kamuoyu baskısının ardından Savaş, tedavi olmak üzere yurt dışına çıkmıştı. Tedavisinin akabinde tekrar Türkiye'ye dönen Savaş, KHK TV'nin de kurulmasına öncülük etmişti.

Dün Savaş’ın sosyal medya hesabında, ‘‘Haluk hoca çok rahatsız, sevenlerinden özel dua istiyoruz." mesajı paylaşılmıştı.

Hastanede tedavisi devam eden Prof. Dr. Haluk Savaş sağlık durumu hakkında mesaj paylaştı.
Kendisine dua edenlere müteşekkir olduğunu belirten Savaş, "Dualarınıza çok teşekkürler. Herkesin desteğini çok yakından hissettim. Yeni güne merhaba!" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sivil Toplumun Sesi: Özgür Medya2.TEMU geri döndü! Ama şartlı!3.Adalet Bakanlığı'da herşey sil baştan: Akın Gürlek yetki alanlarını değiştirdi! Cezaevi ziyaretleri zorlaşacak mı?4.Sivil Toplumun Sesi: Özgür Medya5.Arkasında ne var? Merkez'in rezevrleri sert düştü!
6.Korkunç gerçek: Türkiye'de bir evin günlük gıda harcaması bin TL'yi aştı!7.‘Yenidoğan Çetesi’ davasında gelişme: O sanığın 8 yıl hapsi istendi8.Suç örgütü lideri konsolosluk aracı ile yurtdışına kaçırılmış!9.ŞİMDİ SIRA HEPİMİZDE: RESPECT’E DESTEK ZAMANI10.Trump'tan İran'a tehdit: Anlaşma sağlanmazsa 'travmatik' olur!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN
DR. ERGÜN ÇAPAN

KEMAL GÜLEN

SAFVET SENİH













