Tek örnek gösteremezler!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 22 2020
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eski partisi Adalet ve Kalkınma Partisi'nin liyakat yerine kendisine yakın isimleri tercih etmesini eleştirdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek 9 Mart 2020'de Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'ni kuran Ali Babacan, ekonomi bakanlığı yaptığı dönemde çevresinde bulunan yakın akrabalarından kimseyi herhangi bir pozisyona getirmediğini söyledi.
Adem Özköse’nin YouTube kanalına konuk olan Ali Babacan, AKP'nin kamuda liyakat ve hakkaniyet ilkelerini ortadan kaldırdığını belirtti.
BABACAN: HANGİ AKRABAMI HANGİ POZİSYONA GETİRMİŞİM?
"Torpil" imasında bulunan Babacan, "Yakın tarihin en uzun süre bakanlık yapan kişisiyim. Kamu bankaları yıllarca bana bağlıydı. Hangi akrabamı hangi pozisyona getirmişim? Tek örnek gösterebilirler mi? Sırf bu konudaki katı tutumum sebebiyle uzak durduğumuz küs akrabalarım var” diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!2.Erden Timur tutuklandı!3.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı4.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz5.Erden Timur için tutuklama talebi
6.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı7.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'8.CHP 38. Olağan Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi için mahkemeden yeni karar9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.21 ilde IŞİD'e operasyon! Yüzlerce gözaltı var

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








