Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu'da hizmet binası açtı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu'da hizmet binası açtı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Çorlu ilçesindeki hizmet binası açıldı. Çetin Emeç Bulvarı, 150 numaradaki binanın açılış törenine Tekirdağ milletvekilleri Faik Öztrak ve Emre Köprülü, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı ile belediye meclis üyeleri, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, yönetici ve çalışanları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve diğer vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'yla başlayan tören, protokol konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmasında, belediyeciliğin siyasi hayatın en zor ama en keyifli işlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Baysan, hizmet ve çalışmalarının meyvesini üçüncü dördüncü yıllarda verdiğine değindi. Çorlu halkının Büyükşehir'den beklentilerinin hepsinin zamanla hayata geçirileceğine olan inancını dile getiren hizmet binasının ilçe halkı için hayırlı olmasını diledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Albayrak ise Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki 10. ilçe hizmet binasını açmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederken Çorlu'ya yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Çok kısa bir zaman zarfında 750 kişilik Atakent Kültür Merkezi'nin temelinin atılacağını, Kumluca Deresi ıslahı ve önemli ulaşım projelerinden olan Kuzey Yolu ile Emlak Konutları geçişi projelerinin bir an önce hayata geçirileceğini söyledi.

Protokol konuşmalarının akabinde açılış yapıldı. Hizmet binası katılımcılar tarafından gezildi ve toplu fotoğraf çektirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu'da hizmet binası... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER