Tekirdağ'da tren devrildi: 10 ölü, en az 73 yaralı var
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 8 2018
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Trende 360 yolcu bulunurken Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 73 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Uzunköprü ilçesinden İstanbul'a 15:45 seferini yapan tren, henüz bilinmeyen bir nedenle bazı vagonlarının raydan çıkması sonucu, Çorlu istikametinde Sarılar köyü yakınlarında devrildi.
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 73 kişinin de yaralandığını söyledi.
Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
MUHTAR: BÖLGEYE ULAŞIM ÇOK ZOR
Sarılar Köyü Muhtarı Fuat Döner, kaza yerinde trenin 5 vagonunun devrildiğini gördüğünü belirterek, "Bölgeye araçla ulaşım çok zor. Benim gördüğüm kadarıyla 5 vagon raylardan çıkıp devrilmiş durumdu. Yaralılara ilk gelen sağlık ekipleri müdahale ediyor. Buradaki yaralıları tahliye etmek için havadan müdahale gerekir" dedi.
İBB 7 ARAÇ YOLLADI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi de 7 kurtarma aracı ve 24 personeli bölgeye gönderdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







