Teknik direktör Akçay :Galatasaray'ı biraz yorduk


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, fiziksel açıdan verilerinin iyi olduklarını söyleyerek, "Galatasaray'ı biraz yorduk." dedi.

Süper Lig'in 19. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden Osmanlıspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Akçay, takımın kendi evindeki performansının iyi olmamasının müsabaka öncesi düşündürücü olduğunu söyledi. Akçay, "İyi hazırlandık. Galatasaray'ı biraz yorduk. Saha ve hava şartları büyük takımlar için biraz konsantrasyon eksikliği yaratabilir. Bunun da bize bir avantajı oldu." ifadelerini kullandı.

Sahanın her tarafında maçı kazanmak isteyen bir ekip anlayışıyla oynadıklarını aktaran Akçay, "Yardımlaşmamız ve kompakt yapıyla alakalı sezon başından beri bir istatistiğimiz vardı. Takım boyu konusunda 38 metrelik bir mesafemiz vardı, bunu mümkün olduğunca müsabakada da korumaya çalıştık. Fiziksel olarak verilerimiz gayet iyi. Taktik olarak belki yardımlaşmayı ve aksiyon sahalarını iyi kullanmayı ekleyince bu müsabakadan galibiyetle ayrılmış olduk." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Teknik direktör Akçay :Galatasaray'ı biraz yorduk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER